TATRATEA

Waar komt TATRATEA vandaan?
TATRATEA komt uit het TATRA-gebergte in Slowakije. Het wordt geproduceerd door Karloff.
Hoe lang bestaat TATRATEA?
TATRATEA kwam voor het eerst op de markt in 2003. Sinds 2015 is het ook in Nederland verkrijgbaar. TATRATEA wordt verkocht in 16 landen, met name in Europa.
Hoe drink ik TATRATEA?
TATRATEA kan puur gedronken worden, gekoeld of met ijs. TATRATEA is ook geschikt om in een mix of cocktail te drinken. En zelfs in de keuken kunt u de theelikeuren als ingrediënt gebruiken. Bekijk de recepten die wij voor u verzamelen.
Hoeveel alcohol zit er in TATRATEA?
Op elke fles staat op de voor- en achterzijde het percentage alcohol dat in de betreffende TATRATEA zit. We zetten de producten met de percentages hier voor u op een rij:

TATRATEA 22% COCONUT
TATRATEA 32% CITRUS
TATRATEA 42% PEACH
TATRATEA 52% ORIGINAL
TATRATEA 62% FOREST FRUIT
TATRATEA 72% OUTLAW

Wat u wellicht niet direct is opgevallen is dat ook in het logo op de fles het percentage wordt vermeld.

Ik wil een TATRATEA-cocktail shaker of -shooterbar op mijn feest, kan dat?
Ja, dat kan! Liquid Spirit heeft contact met diverse partijen die met TATRATEA werken en er hele lekkere dingen mee kunnen maken. Neem CONTACT met ons op voor meer informatie hierover.

 

Wederverkoop

Hoe wordt ik wederverkoper van TATRATEA?

U kunt als etablissement of drankhandel TATRATEA producten verkrijgen bij groothandel DE MONNIK DRANKEN. Indien u liever direct bij Liquid Spirit bestelt kunt u contact met ons opnemen voor de voorwaarden of direct onderstaand formulier gebruiken.

Kan ik TATRATEA proeven voordat ik wederverkoper wordt?
Jazeker! U bent van harte welkom de TATRATEA BAR te bezoeken. Op het kantoor van Liquid Spirit in Hoorn kunt u in het speciaal ingerichte proeflokaal kennismaken met TATRATEA en de mogelijkheden. We komen ook met plezier bij u langs om TATRATEA aan u te introduceren. We maken dan een afspraak om u de pure producten en eventueel enkele mixes of cocktails te laten proeven. DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN.
Mag mijn recept met TATRATEA op de website van Liquid Spirit?
Ja graag! Alle wederverkopers worden in de gelegenheid gesteld om hun speciale recepten met TATRATEA op te sturen. Dit hebben we van u nodig:

  1. De naam het recept
  2. Een professionele foto of video(-link)
  3. Omschrijving van de smaak
  4. Lijst met de benodigde ingrediënten (incl. hoeveelheden)
  5. Korte omschrijving van de bereiding
  6. Naam van de maker + bedrijfsnaam + webadres.

Wij beoordelen de toegevoegde waarde van het recept voor de website en plaatsen het recept online.

 

Particulieren

Waar is TATRATEA te koop?
Bekijk alle TATRATEA verkooppunten in Nederland en België.
Kan ik als particulier ook TATRATEA bij Liquid Spirit bestellen?
Nee, helaas. Liquid Spirit is importeur en groothandel van TATRATEA en verkoopt alleen aan bedrijven. Verkoop van sterke drank is voorbehouden aan slijters en horeca. We verwijzen u als consument graag door naar een van de partijen die in Nederland en België TATRATEA verkopen of schenken. Bij sommige slijters kunt u ook via een webshop bestellen.

 

Liquid Spirit

Wat doet Liquid Spirit?
Liquid Spirit is exclusief importeur en groothandel van TATRATEA in Nederland. Liquid Spirit verzorgt de communicatie en distributie en ondersteund bij verkoop van TATRATEA in Nederland en België.
Lees hier meer over Liquid Spirit.

 

Hebben we uw vraag niet met bovenstaande kunnen beantwoorden? Neem dan CONTACT met ons op. We beantwoorden uw vraag persoonlijk en als we denken dat de vraag en het antwoord relevant kunnen zijn voor anderen voegen we deze toe vraag toe aan deze pagina.